sreda, 21. avgust 2019

Pripravimo vam članke na visokem nivoju

Potrebujete kvalitetno napisan članek? Nudimo pisanje člankov. Cena naših člankov je objavljena spodaj. Pripravimo vam lahko članke, ki se nanašajo na različne teme, različnih dolžin. Članke pišemo v Slovenskem jeziku, skrbno izbiramo besede in skrbimo za slovnično pravilnost napisanega besedila.



Pisanje člankov cena:


SEO članek: 2€
800 besedni članek za spletno stran: 8€
1.500 besedni članek za spletno stran: 12€





Naročila prejemamo na naš elektronski naslov


Pisanje člankov cena odvisna od same dolžine članka, ki ga je potrebno napisati in same kvalitete. V kolikor naročnik pričakuje članek visoke kakovosti, z veliko podrobnimi podatki in informacijami, kar od pisca terja kar nekaj raziskovanja, je seveda logično, da je takšen članek bistveno bolj cenjen od članka, za katerega ni potrebno pripraviti raziskave samega področja.

Če se zanimate za pisanje člankov cena, se morate zavedati, da je cena precej odvisna tudi od časa, ki ga pisec porabi za pisanje posameznega prispevka. Če bo porabil le nekaj minut za zelo enostaven članek, seveda ne gre pričakovati visokih cen.


Kdo vse nudi pisanje člankov?


Danes je na trgu precej velika potreba po različnih vsebinah, ki služijo predvsem za namene promocije. Če ste se s tem področjem v preteklosti kdaj že srečali, potem verjetno veste, kdo vse nudi pisanje člankov. Cena je, kot smo to že ugotovili odvisna predvsem od namena, kateremu sam članek služi, prav tako pa je cena odvisna tudi od časa, ki se ga porabi za pripravo in same zahtevnosti vsebine.


Članke danes potrebujejo podjetja, ki imajo svoje lastne spletne strani, na katere redno objavljajo zanimive vsebine s svojega področja. Pri takšnih spletnih straneh oz. portalih je vedno dobrodošla oseba, ki ima smisel za pisanje in oseba, ki ve, kaj drugi radi berejo na spletu. Pisanje člankov za kakšne spletne strani je lahko zahtevno, še posebej v primerih, ko je potrebno za pripravo članka narediti kakšno raziskavo. Pisanje člankov cena za tovrstne ponudnike se lahko precej razlikuje, na ceno pa običajno vpliva pomembnost oz. sama zahtevnost članka.

Veliko vsebine dandanes potrebujejo tudi podjetja, ki se ukvarjajo z marketingom, saj podjetja vključujejo čedalje več promocijskih kanalov za katere seveda potrebujejo tudi vsebine.

Kakšni članki se dandanes iščejo?


Če bi si radi našli delo pri nekem podjetju, ki potrebuje različne članke oz. prispevke se bo od vas pričakovalo, da se znajdete z besedami, da ste razgledani in da se znate vživeti v bralce, saj boste le tako lahko pripravili zanimive vsebine, ki bodo pritegnile bralce, kar pa je v končni fazi glavni namen. Vsekakor je takšno delo lahko zahtevno, zato boste potrebovali nekaj izkušen. Če ste oseba, ki ima rada pisanje, ste razgledani in imate veliko volje do dela, potem bo za vas vsekakor pisanje člankov. Cena posameznega članka, ki jo boste prejeli se bo lahko precej razlikovala od ponudnika do ponudnika, od vas pa je odvisno, ali boste neko delo sprejeli ali ne.

Koliko izkušenj potrebujete za pisanje člankov?


Pisanje člankov cena se precej spremeni, ko ste na tem področju zelo izkušeni, saj lahko zaradi svojih izkušenj pišete veliko bolj kvalitetne vsebine, ki bodo objavljene na resnejših blogih. Vsekakor so izkušnje dobrodošle, lahko pa po naših izkušnjah prav vsak začne, če le ima voljo in čas za opravljanje takšnega dela. Pisanje člankov cena ni glavni faktor pri odločanju, za koga boste delali ali ne, saj je skoraj da bolj pomembno, da imate preprosto delodajalca, ki vam naroča pisanje člankov, ki so vezani na vam poznane teme, saj bo tako verjetnost, da boste napisali zanimiv članek bistveno večja.

1 komentar:

  1. Jsem velmi spokojený se službou pan Pedro Loan a vaše návrhy mi pomohly získat velmi dobrou nabídku úvěru na bydlení. Rád doporučím vaše služby svým známým, kteří zde hledají půjčku.“
    Pokud hledáte půjčku, nikam jinam nechoďte. Pan Pedro je nejlepší. Vřele doporučuji jeho služby. Nejlepší, se kterým jsem měl to potěšení pracovat, byla jeho půjčka s nízkou sazbou. “
    Toto je pan Pedro Contact pro případ, že by zde někdo hledal půjčku.
    E-mail: pedroloanss@gmail.com

    OdgovoriIzbriši