ponedeljek, 19. avgust 2019

Nudimo delo na domu - pisanje člankov

Iščete delo, ki bi ga lahko opravljali kar od doma?

V našem podjetju iščemo pisce, ki bi bili pripravljeni pisati članke za različne namene. Gre za delo, ki ga lahko opravljate od kjerkoli in kadarkoli. 
Delo na domu je v primeru, da radi pišete različne članke lahko bližje, kot bi si morda mislili. V našem podjetju je potreba po različnih člankih zelo velika, zato iščemo nove pisce besedil, ki bi bili pripravljeni pisati o najrazličnejših temah. Vedno prisluhnemo željam piscev, o katerih temah bi najraje pisali. 

Če ste dober poznavalec nekega področja, s katerega potrebujemo nove vsebine, vam bomo z veseljem zaupali pisanje tovrstnih besedil.

Dolžina člankov, ki jih obsega to dodatno delo se precej razlikuje. V določenih primerih potrebujemo le krajše članke, dolžine nekje okoli 300 besed, pogosto pa se pojavi potreba po nekoliko daljših vsebinah, dolžine od 800 do 1500 besed ali več.

Zaslužek od doma za pisanje člankov se seveda razlikuje glede na dolžino in zahtevnost posameznega članka.  O plačilu se vedno dogovorimo v naprej, preden se z delom prične.

Delo na domu postaja čedalje bolj iskano, kar je glede na današnji ritem življenja nekaj povsem logičnega. Ljudje imamo čedalje manj časa, saj imamo čedalje več obveznosti, za katere je potrebno poskrbeti v najkrajšem možnem času, zato nam je pričelo primanjkovati časa za dodatno delo, ki bi nam lahko prineslo še nekaj dodatnega zaslužka. 

Delo na domu je nekaj, kar vam bo pomagalo, da boste zaslužili še nekaj dodatnega denarja, prav tako pa vam bo delo na domu lahko omogočilo, da se boste v popoldanskem času ukvarjali s stvarmi, ki so vam pri srcu in za vas predstavljajo popoldanski konjiček.

Delo na domu vam lahko prinese kar nekaj dodatnega zaslužka, zavedajte pa se, da v kolikor boste zelo uspešni pri svojem popoldanskem delu, se lahko zgodi, da bo to delo preraslo v dejavnost z resnejšim obsegom, kar vam morda lahko celo omogoči, da se boste temu delu posvetili v celoti.

6 komentarjev:

 1. Pozdravljeni. Zanima me, ali potrebujete morda koga za pisanje člankov? V kolikor ja, mi prosim sporočite na kateri e-naslov vas
  lahko kontaktiram, da se vam predatavim. Hvala. Lep pozdrav

  OdgovoriIzbriši
 2. Pozdravljeni. Nudim pisanje člankov. Moj kontakt: margeritasim@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 3. Tudi jaz sem pripravljena pisati clanke. Kontaktirate me lahko na: obvladajzivljenje@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 4. Pozdravljeni, sem zelo interesirana za pisanje člankov. Če še zmeraj zaposlujete, mi prosim posredujte Vaš kontakt ali pa me kontaktirajte na moj e-naslov: gaja.abramovic21@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 5. Pozdravljeni,

  Sem kandidatka za pisanje člankov. Moj kontakt:darja.boh1@gmail.com
  L

  OdgovoriIzbriši
 6. Pozdravljeni! Sama imam kar nekaj izkušenj s pisanjem člankov in programom WordPress. Zato bi bila vesela sodelovanja z vami. Moj kontakt: eva94.g@gmail.com

  OdgovoriIzbriši